Charlie söker ett eget hem

”Charlie” söker fortfarande efter en egen familj!

Född 2019-08-20

Knollenburgs Boomerang

SE48897/2019

”Charlie” är trevlig valp med mycket energi. Han är en ganska mammig hund och håller koll på saker i sin omgivning men är samtidigt orädd och framåt. Däremot söker han ofta stöd och närhet hos andra när han funderar på något och är väldigt följsam.

Charlie har superbra kamplust oberoende av vilket föremål det gäller och älskar godis. Han är en hund som jag gärna hade behållt för att träna då jag tror att hans driv och kontaktsökande hade varit perfekt att jobba med.

Charlie vill komma till ett tryggt och aktivt hem där han gärna får fler uppgifter än att bara vara en familjemedlem. Han är en bulldogg och därför inte världens enklaste att träna, men är man envis och påhittig så tror jag att Charlie kommer att ställa upp på det mesta!

I kontakt med andra hundar har Charlie varit busig och villig att ta kontakt på ett bra sätt men samtidigt lyhörd för den andra hundens humör och anpassar sig efter det. Får han en uppgift av mig så har han inga problem att fokusera på det fastän det är andra människor och hundar runt omkring.

Charlie är efter föräldrar som båda är utställda med bra resultat, patellaluxation/hjärtljud ua och genomfört BPH respektive MH. Tiken har tävlat i rallylydnad och tränat rally, lydnad, nosework, spår och agility. Hanen har godkänt anlagsprov i viltspår.

Min första kull (undan samma tik) är nu 2 år gamla med bra hälsa och har ett bra driv i träningen.

Övrig information om Charlie:

Besiktas 2019-10-15 utan anmärkning

Dolda fel-försäkrad

Vaccinerad och avmaskad vid 8 samt 14 veckors ålder

Har en egen försäkring i Folksam

Vid seriöst intresse, kontakta mig (Hilda) på nummer 0702169030 eller mejl hildaknollenburg@icloud.com

https://knollenburgs.se/wp-content/uploads/2019/11/img_0743.mov

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *