Söker hem

”Charlie” söker fortfarande efter en egen familj!

Född 2019-08-20, leveransklar 15 oktober

Knollenburgs Boomerang

SE48897/2019

”Charlie” är en valp som helst sover i knät och alltid vill vara nära. Han är en ganska mammig hund och håller koll på saker i sin omgivning men är samtidigt orädd och framåt. Däremot söker han ofta stöd och närhet hos andra när han funderar på något.

Charlie har superbra kamplust, oavsett om det gäller kläder, leksaker eller ett finger. En hund som jag gärna hade behållt för att träna då jag tror att hans driv och kontaktsökande hade varit perfekt att jobba med.

Charlie vill komma till ett tryggt och aktivt hem där han gärna får fler uppgifter än att bara vara en familjemedlem. Han är en bulldogg och därför inte världens enklaste att träna, men är man envis och påhittig så tror jag att Charlie kommer att ställa upp på det mesta!

Charlie besiktades 15 oktober utan anmärkning.

Vid seriöst intresse, kontakta mig (Hilda) på nummer 0702169030 eller mejl hildaknollenburg@icloud.com

https://knollenburgs.se/wp-content/uploads/2019/10/img_0751.trim_.mov

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *