Snart är året slut…

… och ett nytt år är påväg!

2016 har varit ett spännande år i hundväg. Jag har på riktigt kommit igång med träningen och även tävling. Jag har även tagit stora steg mot min drömmar få föda upp egna hundar, så som uppfödarutbildning och jag har även fått mitt kennelnamn godkänt. 

Nästa år så hoppas vi först och främst på att få tillökning här hemma i form av valpar! Förutom det så är målet att Magda ska starta i fortsättningsklass och förhoppningsvis kunna få ett diplom. Sen har jag även tänkt att vi ska testa på lydnad. Jag vill också komma igång riktigt med spårandet, och även annat arbete med nosen så som nosework och sök. Målet är att minst en gång i veckan träna något med nosen och lägga spår minst en gång i månaden. Kanske kan vi i slutet av året få godkänt i anlagsklassen för viltspår!

Vi önskar alla två- och fyrbenta ett  gott nytt år! Och håll tummarna hårt för att vi får njuta av små Magda/Frank-valpar till våren! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *